Kontakt

Místo pro Vaše kontaktní údaje.

Kdo mě zná, ten je má :-)

Poděkování společnosti Pražské fekály a kanalizace

Společnost Pražské fekály a kanalizace se rozhodla více se zviditelnit a nově se zaměřuje také na zážitkovou turistiku. V rámci poznávací prohlídky se tak můžete seznámit například se starou kanalizační čistírnou, nebo věnovat svým blízkým třeba dárkový poukaz na výlet na čističku odpadních vod.

Nízký zájem návštěvníků o poznávání pražských kanálů přivedl marketingové oddělení na skvělý nápad, jak zviditelnit společnost a zpropagovat své služby. Načasování akce bylo na víkend 11 a 12.5. a cílovou skupinou byli závodníci LRU feeder, kteří se v daném termínu rozhodli poměřit své schopnosti na řece Vltavě pod obcí Dušníky.

Pražské fekály a kanalizace se rozhodly svůj program zážitkové turistiky exportovat za hranice Prahy, aby se i mimopražští rybáři mohli osobně seznámit s krásami, které obvykle zůstávají skryty za plotem čistírny odpadních vod. Řekou tak plavaly různé lahůdky, které užaslým rybářům připomínaly, jak důležitou funkci kanalizace vykonávají.

Akce to byla skutečně zdařilá a pro všechny účastníky to byl velmi silný zážitek. Dle prohlášení tiskové mluvčí se díky pořádání této zážitkové turistiky daří ušetřit nemalé finanční prostředky původně alokované na odvoz odpadu, který nyní odvážet netřeba, protože jej odnese řeka.

Rád bych Pražským fekálům a kanalizacím poděkoval za atraktivní podívanou a chci je ujistit, že si jejich práce skutečně vážím. Ale do budoucna mi pozvánku na obdobné akce prosím neposílejte …